Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

1,5M kurva Bar olimpic

Katrangan singkat:

Digawe ing China
Nomer model: YLY - CQG


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk 1,5M kurva Bar olimpic
materi waja bunder
bobote bobote net: 8,7kg
bobot reged: 9,2kg
warna perak
jinis barbel
Pengepakan wadhah serat
liyane diameteripun nyerahke: 2.5cm
dawa tangan: 25cm
Dhiameter: 5cm
Dawa nyekeli: 94.5
prewangan: 150kg
Ukuran paket 160 * 10 * 10cm

Pitunjuk
Bar Olimpiade kita cocog kanggo mbantu nyampurnakake formulir nalika nyuda bangkekan lan sikut. Maksimalake bathi lan target awak ndhuwur kanggo nggawe kekuatan lan massa otot. Gunakake kanggo latihan curl, press lan extension.

Barbel standar: Saka batang barbel , Piring barbel lan penjepit kasusun saka telung bagean. Kompetisi internasional ing angkat besi kudu nggunakake barbel standar internasional sing disetujoni dening federasi angkat internasional. Ana rong jinis barbel kanggo pria lan wanita, bedane utamane yaiku barbel, piring barbel padha standar.

Bar barbel pria dawane 2,20 meter lan bobote 20 kilogram. Bar barbel wanita dawane 2,15 meter lan bobote 15 kilogram. Batang barbel duwe diameter 0,028 meter. Lembar barbel paling gedhe diameteripun 0,45 meter. Tutup karet bisa digunakake kanggo nambah tampilan lan nyuda swara barbel.

Barbell minangka salah sawijining jinis peralatan latihan inti, uga digunakake kanggo ngangkat bobot. Olahraga Barbell minangka jinis latihan bobot awak. Mung nggunakake barbel, kanggo nambah kekuatan otot. Sampeyan uga bisa nggunakake barbel kanggo latihan inti, ningkatake koordinasi sakabehe.

Barbell duwe macem-macem kagunaan, yaiku pundhak, punggung, tangan, dada. Kanthi barbel lan wesi kanthi bobot sing beda-beda, gunakake teknik latihan kekuatan otot tartamtu kaping pirang-pirang, tindakake latihan ketahanan otot kanggo kabeh klompok otot awak, gawe ngobong lemak, ganti dadi garis kenceng.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita