Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

2.2M bar baja spring paduan

Katrangan singkat:

Digawe ing China
Dawane: 220 cm
Dawane tangan: 41cm
Dhiameter sing nyekel: 2,8cm
Dawane ditahan: 90 cm


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk 2.2M bar baja spring paduan
materi baja spring paduan
bobote bobote net: 20,4kg
bobot reged: 20,9kg
warna emas
jinis barbel
Pengepakan wadhah serat
liyane bantalan: 1800lb
Ukuran paket 230 * 10 * 10cm

Fitur
Alloy spring steel 4 bantalan desain. Bahan saka baja spring, nduweni panen lan keluwesan sing kuat. Kanthi beban sing abot banget, ora bisa nyebabake deformasi. Tahan resisten sing dhuwur, bakal duwe umur layanan maneh.
Barbell duwe macem-macem kagunaan, Apa pundhak, punggung, tangan, dada, kabeh bisa olahraga. Uga bisa nundha penuaan otot, nambah kepadatan tulang lan nyegah osteoporosis, Nambah sekresi endokrin, Ningkatake koordinasi fisik. Iki minangka salah sawijining latihan kanggo pria lan wanita sing pengin tetep bugar.

2.2M alloy spring steel bar02 2.2M alloy spring steel bar03 2.2M alloy spring steel bar01

Wara-wara
Garansi nglentur ora nutupi bar sing wis rusak amarga panggunaan sing salah utawa rusak, pangowahan, pangopènan, panyimpenan utawa penanganan pangguna. Panggunaane sing ora preduli utawa salah kalebu ngeculake bar sing nyiksa (yaiku, nyelehake bar ing kothak, bangku, tangan utawa pinter ing rak listrik, ngeculake gedhe banget kanthi bumper sing ora cukup utawa rusak, utawa ngeculake piring wesi sing akeh banget, lan panggunaan sing padha) . Masalah sing ana gandhengane karo produk Rogue sing pelanggan ora kepenak bakal ditinjau saben-saben. Kita wis ngerteni manawa umume masalah bar sing diganti ora ana gandhengane karo panggunaan kasar tinimbang masalah manufaktur utawa bahan.
Dirancang kanthi berlian medium berlapis rajutan lan lengen klambi, CAP 7 "Olimpiade Bobot Bar swivels kanthi sentuhan sing paling alus kanggo nyegah bar kasebut ora kesusu. Permukaan knurled ambane medium mbantu nyedhiyakake gesekan lan njamin yen genggeman sampeyan aman. Iki mbantu nyuda tekanan ing bangkekan nalika ngangkat bobot. Iki digawe saka baja tahan aus kanggo kinerja tahan lama, supaya bisa tahan nganti pirang-pirang taun. Bar angkat besi Olimpiade bisa nyakup piring bolongan 2 ″ lan kapasitas bobote 500 pon, saengga cocog karo meh kabeh pengangkat. Peralatan latihan kekuatan iki minangka tambahan olahraga gym ing omah sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita