Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Babagan Kita

Dingzhou Yunlingyu Sports Goods Co., Ltd.

Profil perusahaan

Dingzhou Yunlingyu Sports Goods Co., Ltd. minangka desain, pengembangan, manufaktur, penjualan ing salah sawijining perusahaan tulang punggung. Perusahaan kami nyedhiyakake macem-macem produk olahraga kanggo memenuhi macem-macem kabutuhan. Produk utama yaiku Dumbbell, Plat Piring, Barbell, Squat Rack, Smith Machine, Bench, Kettlebell. Spesifikasi produk lengkap, struktur anyar, kerajinan apik banget, deteksi lengkap, kualitas luwih unggul.

aboutus

Ukuran Kita

Wilayah perusahaan kasebut udakara 4500 meter persegi, kanthi luwih saka 50 karyawan, kalebu udakara 30 karyawan kanthi pendhidhikan lanjutan. Kabeh produk wis lulus inspeksi departemen inspeksi kualitas.

Tim Kita

Perusahaan kita duwe puluhan paten, duwe tim R&D dhewe, macem-macem produk inovatif. Peralatan olahraga, peralatan fitness njero ruangan lan ruangan sing dikembangake dening perusahaan kasebut diarani produk sing kondhang.

Pasar Kita

Produk kita didol ing saindenging jagad, utamane menyang Amerika Serikat, Inggris, Australia, Jerman, Afrika Selatan, India. Kualitas produk wis dingerteni dening para pelanggan, uga macem-macem pembelian.

Budaya Perusahaan

Wiwit didegake, perusahaan mesthi nindakake kabijakan bisnis "kualitas dhisik, dhisik pelanggan, adhedhasar reputasi", khusus kanggo nyukupi kebutuhan potensial para pelanggan. Ing gaya globalisasi ekonomi sing ora bisa ditolak, perusahaan kita gelem kerja sama kanthi tulus karo perusahaan saka kabeh penjuru dunia kanggo nggayuh kahanan win-win.

Kita bangga bisa mlaku ekstra kanggo para klien lan ngasilake peralatan fitness lan gym sing berkualitas tinggi. Filosofi kita dadi luwih saka mung perusahaan peralatan fitness rata-rata. Liwat riset ilmiah, sampeyan pengin ndhukung sampeyan sajrone nggayuh target fitness kanthi sakabehe. Kanggo nindakake iki, kita bakal menehi peralatan fitness sing paling apik, postingan blog biasa lan liya-liyane!

honor
honor
honor

Pay manungsa waé kanggo kita

Kita ngembang kanthi cepet lan uga jangkoan kita! Kita duwe produk anyar sing saiki diproduksi lan bakal enggal ana ing rak. Tututi kita ing Media Sosial kanggo entuk kabeh update paling anyar!