Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

bench bobot dumbbell sing bisa disetel

Katrangan singkat:

Digawe ing China
Kode Produk: YLY-JZT001
Posisi gir: 90 derajat Angle bisa disetel
Ukuran produk: 1280 * 510 * 255 mm


Detail Produk

Tag Produk

Poin Kanggo Energi ing Olahraga
1. Nalika otot kesel lan barbel abot, priksa manawa pundhak lan tangan sampeyan bisa ngontrol barbel sadurunge diangkat. Aja kakehan meksa nalika ngangkat barbel saka ndhuwur sirah menyang ndhuwur dagu. Dadi luwih langsung ing ndhuwur dagu. Lengan ana ing sudhut lan ora bisa ngontrol barbel kanthi efektif. Yen ora ana proteksi, gampang nggawe barbel maju supaya bisa nyebabake kacilakan.
2. Push barbel sing ora bisa digayuh gaya, Pinggul lan punggung angel banget kanggo didhukung, supaya ora nyegah otot lumbar.

adjustable dumbbell weight bench06adjustable dumbbell weight bench05

Titik kanggo dicathet nalika tuku
1. Struktur lan bahan produksi bangku bobot sing paling penting, kita kudu njamin kuwat lan stabil. Sawetara bangku duwe akeh fungsi, nanging goyah banget digunakake.
2. Dhuwur bangku sing nyaman kudu pas, kanggo mesthekake yen sampeyan meksa bangku, ora bakal krasa dhuwur banget, nggawe dumbbells dayung, ora krasa asor banget, umume, udakara 50 cm cocog, lan permukaan bangku kudu dawa cukup, yen ora, sampeyan kudu tetep ing ngisor pinggul, ora nyaman banget.
3. Aja nganti kakehan fungsi, nanging aku nyaranake sampeyan tuku bangku sing bisa disetel, sisih mburi bisa disetel menyang Sudut 30 derajat lan cedhak karo Sudut vertikal, supaya sampeyan bisa nindakake push bench munggah lan dumbbell push, mbayar manungsa waé kanggo bagean kursi uga bisa diatur, dorong munggah, kudu miring, yen ora bakal tetep geser.

Jeneng produk bench bobot dumbbell sing bisa disetel
materi Baja / Wesi lan Mat Mat
bobote bobote net: 38kg
bobote gors: 40kg
warna Ireng utawa Customizable
jinis bangku bobot
Pengepakan karton
liyane ngemot 300kg
90 derajat Angle diatur
ukuran produk: 1280 * 510 * 255 mm
Ukuran paket 1500 * 600 * 1400 mm
adjustable dumbbell weight bench04adjustable dumbbell weight bench01
adjustable dumbbell weight bench02adjustable dumbbell weight bench03

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk