Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

baking iron set dumbbell set

Katrangan singkat:

Digawe ing China
Kode Produk: YLY - 41 LB
Ukuran produk: 18 * 9 * 7cm
Diameter gagang: 1 inci
Dawane gagang: 14 inci


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan saka dumbbells

Jeneng produk baking iron set dumbbell set
materi wesi wesi
bobote 5lb-40lb
warna ireng
jinis dumbbell
Pengepakan Kothak Plastik
liyane Ukuran produk: 18 * 9 * 7cm
Jembar Nangani: 1 inci
Panjang Menangani: 14 inci
Bobot total: 41LB
Bobot dhasar: 5LB

1. Praktek dumbbells suwe-suwe, bisa ngowahi garis otot, Nambah daya tahan otot. Nglakoni olahraga dumbbell kanthi bobot abot, bakal ngencengake otot, serat otot, nambah nada otot.
1. Bisa ngleksanani otot-otot tungkak ndhuwur lan pinggul lan weteng, yen nyekel dumbbells nganggo tangan loro ing sisih mburi gulu nalika ana sit-up, bisa nambah beban olahraga ing weteng, nyekel dumbbells lan nindakake tikungan utawa puteran sisih, bisa ngleksanakake otot oblique internal lan eksternal, tangan dumbbell lengen lurus maju lan sisih rata angkat bisa ngleksanani otot pundhak lan dada. Bisa ngleksanani otot-otot ekstremitas ngisor, kayata nyekel dumbbells squatting sikil sing jongkok lan liya-liyane.
3. [Desain Aman]: Bahan baku sing aman lan gampang non-slip, bermutu. Kalebu sekrup sekrup ing klip kanggo mesthekake piring bobot bisa diamanake kanthi aman ing bar dumbbell. Gampang banget ngalih ing antarane variasi barbel lan dumbbell
4. [Déwan lan panyimpenan gampang]: Gampang kanggo nglumpuk lan nyopot nganggo teknologi mekanisme corak. Sawise dibongkar, bisa disimpen kanthi papan minimal. Sawise dibongkar, gampang diangkut, cocog kanggo setelan gym ing omah.

Dumbbell sing bisa disetel / Barbell Set
Dumbbell / Barbell sing gampang disetel disetel ing pirang-pirang pilihan bobot. Cepet lan gampang diklumpukake lan diatur. Dilengkapi piring bobot sing gampang dicopot nganggo macem-macem bobot. Kajaba iku, kalebu 2 bar dumbbell lan extender bar kanggo nggawe barbel.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita