Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

baking dumbbell

Katrangan singkat:

Digawe ing China
jeneng produk: pisau pisau pisau pisau
Bahan: wesi cor
Kode Produk: YLY - Flat
bobote: 5 kg - 120 kg, mundhak 2,5 kg
Werna: Grey Utawa Disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

fitur produk

1. Proses baking cat profesional. Dumbbells ora beracun lan tanpa rasa.
2. Bobot bisa disesuaikan. Bisa nggawe 100 kg dadi siji.
3. Stopper ora bakal ngeculake sawise dikencengi. Sanajan tiba, dheweke ora bakal uwal.
4. Non - slip grip handle, roll embossing of lathe, kringet ing telapak tangan ora bakal ucul.
5. Tahan awet, Tiba kasar ora bakal dadi masalah.

Block paint dumbbellBlock paint dumbbell

cara laku

1. Pilih bobot sing pas sadurunge nindakake dumbbells.
2. Tujuan olahraga yaiku kanggo nggawe otot, Luwih becik milih dumbbell kanthi beban 65% lan 85%. Contone, yen sampeyan bisa ngangkat beban 10 kilogram sekaligus, Dumbbell sing kudu milih bobote dadi 6,5 kg - 8,5 kg nindakake olahraga. Praktek 58 set dina, Saben set 6 - 12 repetisi, aja nganti obah kanthi cepet, saben set dipisahake 2 - 3 menit. Bebané amba banget utawa cilik banget, intervalé dawa utawa cendhak banget, Ora bisa mlaku kanthi apik.
3. Tujuan olahraga yaiku ilang lemak, Disaranake latihan 15 - 25 repetisi utawa luwih saben set. Interval saben klompok kudu 1-2 menit. Yen sampeyan nganggep olahraga iki mboseni. Sampeyan bisa latihan nganggo musik favorit sampeyan, utawa nindakake aerobik dumbbell kanggo musik.

Block paint dumbbellBlock paint dumbbell

Block paint dumbbell

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita