Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

bunder bar hex bunder

Katrangan singkat:

Digawe ing China
Cocog kanggo diameter diameter bolongan 50mm
Bantalan: 750 LB


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk bunder bar hex bunder
materi Q-35steel / galvanis
bobote bobote net: 38kg
bobote gors: 40kg
warna perak
jinis barbel
Pengepakan Karton kanthi palet Kayu
liyane cocog kanggo diameter diameter bolongan 50mm
Ukuran paket 150 * 60 * 10cm

Katrangan kasebut
Barbel bunder uga diarani bar deadlift utawa shrug bar. Barbel barbel bunder cocog kanggo lift mati kanggo atlet sing nandhang lara punggung.
Bedane utama antarane palu palu barbell bunder lan tikungan umum yaiku genggeman. Bend umum kanggo nggunakake bisep yaiku genggeman sawit. Bend palu yaiku nggunakake Grip Netral. Posisi ing antarané lontar lan palem, Amarga rasane padha karo nyekel palu, mula diarani uga palu palu. Bobot mlengkung dibandhingake genggeman normal, tikungan palu bisa digunakake ing brachialis.

circular hex barbell bar01 circular hex barbell bar02

Fitur kasebut
Proses galvanis, tanpa rasa lingkungan, tahan karat lan korosi, dilengkapi piring barbel aperture 50 mm.
Area sing dipasang lan gelungan retensi terintegrasi, lan awet.
Nangani non-slip knurled sing apik banget, bisa nggunakake tenaga sing luwih apik.
Situs olahraga target: otot brachialis. Uga bisa olahraga brachioradialis brachialis bisep otot.

Prekara kudu digatekake
1. Nalika mlengkung kanggo ngunggahake bobot, deleng manawa sikut mung siji ing lengen sing obah.
2. Kanggo ngindhari proses gerakan awak kanggo nyilih tenaga, awak bisa rada maju.
3. Bend palu umume dianjurake nggunakake bobot medium lan cilik. repetisi alon luwih apik.
4. Ora kabeh gym duwe barbel khusus iki, aja kesusu, mula luwih becik nggunakake dumbbells.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk