Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Rak jongkok bingkai lipat

Katrangan singkat:

Digawe ing China


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk Rak jongkok bingkai lipat
materi  waja bunder
bobote bobote net: 142kg
bobot reged: 146kg
warna ireng / graw
jinis rak jongkok
Pengepakan 2 karton
liyane prewangan: 500kg
Ukuran Terbuka: 165 * 162 * 230cm
ukuran lempitan: 165 * 88 * 230cm
Ukuran paket Kothak1: 225 * 65 * 14cm
Kothak2: 127 * 41 * 23cm

Katrangan produk
Rak jongkong wesi kasusun saka kursi wesi lan tabung baja kanthi dhuwur sing bisa disetel, Rak jongkok minangka instrumen khusus kanggo nyemprotake otot sikil sing wis maju ing pundhak barbel.
Squat minangka bentuk olahraga fisik, squat standar njaga punggung ngisor terus lurus, sendi pinggul luwih murah banjur sendi dhengkul. gerakan teknis sing salah bisa nyebabake kerusakan sendi lutut.
Kaya sing dingerteni kabeh, squats minangka kertu truf kanggo nggarap otot paha, ing tangan liyane, Squats minangka sing paling gedhe mbutuhake kapasitas paru-paru lan jantung sing kuwat. Nandheske supaya bisa uga duwe efek sing ngilangi bobot awak.
Ing latihan kekuatan, squat minangka senyawa, olahraga awak lengkap, Nganggo paha, bokong, paha posterior. Iki uga nguatake ligamen balung lan tendon ing sisih ngisor awak. Squats dianggep nambah kekuatan lan keliling sikil lan pinggul. Lan latihan sing dibutuhake kanggo ngembangake kekuwatan inti, Ing kontraksi isometrik, Nalika squatting kanthi cara sing bener, nyuda otot-otot awak ndhuwur punggung, lan otot interkostal. Uga pundhak lan tangan iku penting kanggo olahraga iki.

Hexagon rotary hard barbell bar02Hexagon rotary hard barbell bar01

Pambuka Perusahaan

Ukuran Pabrik 30.000 - 5.000 meter persegi
Negara / Wilayah Pabrik Desa Beilingtou, Kabupaten Kutha Kidul
Ora Of Garis Produksi Ndhuwur 10
Pabrik Kontrak Layanan Desain Layanan OEM sing Ditampa
Nilai Output Tahunan US $ 1 Yuta - US $ 2,5 Yuta

Hexagon rotary hard barbell bar02 Hexagon rotary hard barbell bar01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita