Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Hexagon rotary barbell bar

Katrangan singkat:

Digawe ing China


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk Hexagon rotary barbell bar
materi Waja padhet
Pipa baja karbon 50 * 50MM
bobote bobote net: 26kg
bobote gors: 27kg
warna ireng / ireng lan oranye
jinis barbel
Pengepakan Karton
liyane kekandelan tembok: 3mm
gagang bingkai tengah: 710mm
3 diameteripun nangani: 25mm / 38mm / 50mm
bantalan: 300kg

Fitur kasebut
Proses galvanis, tanpa rasa lingkungan, tahan karat lan korosi, dilengkapi piring barbel aperture 50 mm.
Area sing dipasang lan gelungan retensi terintegrasi, lan awet.
Nangani non-slip knurled sing apik banget, bisa nggunakake tenaga sing luwih apik.
Situs olahraga target: otot brachialis. Uga bisa olahraga brachioradialis brachialis bisep otot.

Penting olahraga
1. posisi ngadeg, pundhak sikil - loro, nyekel genggeman vertikal barbel bunder nganggo tangan loro, angkat bobot. Gulung kanthi alami nganggo barbel ing ngarep awak sampeyan, lengen ndhuwur cedhak sisih awak.
2. Udhara sing diilhami, tikungan kanthi kuat munggah, distensi brachialis bisep lateral bisa dirasakake, titik paling dhuwur kanggo kontraksi puncak, lan tahan sedhela, banjur alon-alon dipulihake maneh. Lengan iki lengkap ing titik paling ngisor.
3. Sawise mulihake menyang asli, baleni. Amarga brachialis minangka serat otot sing alon dibandhingake karo bisep, gerakane luwih alon, dadi luwih apik.

Kauntungan
karakteristik sing paling misuwur, lan umume wong ngakoni ciri-cirine. Bakal mbantu sampeyan nalika narik kanthi kuat, nyuda beban ing tulang punggung, meksa sampeyan nggunakake luwih akeh kekuwatan anggota ngisor kanggo ngrampungake tumindak.
Dadi, pelatih umum mulang kanthi cepet, utawa sampeyan nonton film demonstrasi kanthi tliti, ing prinsip, lonceng kasebut ora adoh banget saka awak. Yen sampeyan nyedhaki sikil lan munggah lan mudhun, luwih becik njaga pusat gravitasi lan nyuda resiko cilaka punggung.

Hexagon rotary hard barbell bar01Hexagon rotary hard barbell bar01Hexagon rotary hard barbell bar02

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk