Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Ketelbells

  • monkey kettlebell

    kettlebell kethek

    Tembung kunci: kettlebells kompetisi peralatan fitness
    Panggunaan: Lengan Latihan Olahraga Lengan
    Wektu Utama: 25-30 Dina Sawise Dikonfirmasi Pesenan
    Spesifikasi: 18LB = 8.1KG 36LB = 16.3kg 54LB = 24.5kg72LB = 32.6kg
    Rincian Kemasan: Kantong Plastik / Karton Kertas / Pallet / Karton Kayu

  • Cast iron spray kettlebell

    Besi ceret nyemprot wesi

    Kettlebell Bobot Kompetisi nyedhiyakake bar sing luwih dhuwur kanggo kualitas kettlebell. Saben ceret digawe saka wesi cor sing padat lan bobote akurat kurang saka 1% saka bobot sing wis ditemtokake. Saben kettlebell banjur mesin lan ditutupi bubuk, nggawe permukaan tanpa lapisan kanthi tekstur sing kepenak lan gampang digenggem. Dasar sing jembar lan rata bakal bobote bobote sampeyan ing lemah tanpa goyang. Saben kettlebell diwenehi kode warna kanggo gampang identifikasi lan ngurutake lan bobote ditampilake ing pon lan kilogram.