Telpon Ponsel
0086-15010728070
Nelpon Kita
0086-15613225830
E-mail
yly00001@dzyunlingyu.com

Warta

  • Apa sampeyan ngerti dumbbells

    Dheweke bisa uga dudu peralatan sing paling apik ing gym, nanging dumbbells minangka bagean penting saka latihan kekuatan - ing meh kabeh arena olahraga sing bisa sampeyan pikirake - meh wae yen ana gym. Iki minangka alat utama ing fleksibilitas, lan penting, ngidini sampeyan nglatih ...
    Waca liyane
  • Bangku dumbbell

    Bagian awak ing pundhak bisa diremehake, dene pundhak kudu nindakake tugas sing ora kaetung ing olahraga lan saben dinten. Ana sebab kenapa diarani "beban beban" tinimbang beban "nggawa" utawa "mbengkokake dhengkul". Nalika katon minangka ...
    Waca liyane
  • Piring bobot

    Iki kolom dening Morgan Campbell, sing nulis panemu kanggo CBC Sports. Kanggo informasi luwih lengkap babagan bagean "Opini" ing CBC, waca FAQ. Nganti saiki, kita durung ndeleng foto sisih-sisih. Foto-foto kasebut dikirim dening Ali Kershner, pelatih kinerja Stanford Women '...
    Waca liyane